Dimex 6102 ECO turvahousut

Alkaen 96,45 € 77,78 € Normaalihinta 107,16 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
D6102ECO

Kesä- ja sisäkäyttöön sopivissa Dimexin 6102 ECO housuissa on käytetty kierrätysmateriaalia ja luontoa säästävää kangasta.

Housuissa on suuret etutaskut irtopohjalla ja niiden päällä pientarviketaskut. Vasemmassa lahkeessa vetoketjullinen reisitasku ja puhelinlenkki sisällä. Oikeassa lahkeessa avoin reisitasku, päällä kynätaskut ja mittatasku. Avoimet takataskut. Polvissa tilaa antavat muotolaskokset. Foxdura polvisuojataskut kahdella eri korkeudella, läpimeno ylhäältä. Vyötäröllä vyölenkit, tarvikelenkki tarralla ja D-lenkki henkilökorttikoteloa varten. Joustavat ja hyvin näkyvät 70 mm painetut heijastimet. Lahkeissa 4 cm jatkovara, ei huoliteltu. Pesulämpötila 60 astetta.

Koot 46 - 64 ja hieman kapeampi mitoitus

Materiaali on 65% kierrätyspolyesteria, 35% Tencel 260 g/m², Foxdura 100% kierrätyspolyamidi, 190  g/m² ja Natulon kierrätysvetoketjut

EN ISO 20471 luokka 2 ja yhdisteltävyys näkyvyysluokkaan 3 Dimexin yläosien kanssa.

Dimex 6102 turvahousut

Kestävät ja skarpit työhousut, joissa on käytetty luontoa säästävää kierrätysmateriaalia vetoketjuista lähtien. Housuista on karsittu ylimääräinen hölynpöly pois unohtamatta mitään tärkeää. Sinulle, joka tarvitset 2 luokan näkyvyyttä.

Dimex on Suomen johtava työvaatebrändi, jonka tavoitteena on tehdä täydellisen toimivia työvaatteita. Dimex työvaatteet ovat Suomessa suunniteltuja kunnon työvaatteita. Dimexin työvaatemallisto on kompakti ja sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Dimexin työvaatteet eivät kiristä ja ovat mukavat käytössä. Suosi suomalaista! Protukku on Dimexin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU D6102ECO
Valmistaja Dimex
Kenelle sopiva Mies
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dimex 6102 ECO turvahousut
© 2020 Protukku