TEGERA Infinity 8805 Cut Protection B viiltosuojakäsine

Alkaen 12,00 € 9,68 € Normaalihinta 12,64 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
8805

Tegera Infinity 8805 Cut Protection B on kätevä viiltosuojakäsine, joka soveltuu myös kosketusnäytölle.

Käsineen keveyden takana on 18 gg neulos ja CRF®-viiltosuojatekniikka. Kämmenessä on erittäin pehmeä nitriilivaahtopinnoite, joka antaa erinomaisen pidon kuivilla pinnoilla. Vahvistettu peukalonhanka pidentää käyttöikää.  Materiaali on hengittävää ja käytössä mukavaa. Kestää kosketuslämpöä 100°C saakka. Elintarvikehyväksytty. Ihoystävällinen, Derma-test- ja Öko-Tex-sertifikaatit.

Viiltosuoja EN388:2016 tason B mukaan.

Laaja kokovalikoima:  6, 7, 8, 9, 10, 11

Väritys harmaa/keltainen

Nipussa pareja 6 ja laatikossa 72

 

Tegera Infinity 8805 Cut Protection B työkäsine

Tegeran INFINITY  -malliston työkäsineet ovat niin hyvin istuvia, mukavia ja tuntoherkkyyden säilyttäviä suojakäsineitä, että tuntuu siltä kuin työskentelisit ilman käsineitä. Tuplapinnoitettu hyvän nesteiden vastustuskyvyn varmistamiseksi. Ainutlaatuisen pinnoitustekniikan ansiosta käsineet ovat pehmeitä ja taipuisia. Ergonominen muoto parantaa otetta. Foampinta varmistaa paremman pidon öljyisissä olosuhteissa.

TEGERA on ruotsalainen suojakäsinevalmistaja. Tegera on sekä tekniikan että muotoilun edelläkävijä turvakäsineteollisuudessa. Tegeran tavaramerkkejä ovat nykyaikainen muotoilu, mukavuus ja turvallisuus. Tegeralta löytyy aina tilanteeseen sopiva suojakäsine! Protukku on Tegeran valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 8805
Valmistaja Tegera
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TEGERA Infinity 8805 Cut Protection B viiltosuojakäsine
© 2020 Protukku